|
==================================================================================
راه اندازی آزمایشی وبسایت خدمات چاپ ایران
عضویت موقتا رایگان است ! 
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ امنیتی ,
فعالان برتر صنعت چاپ ایران ,
خدمات چاپ امنیتی ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 5932
وبسایت خدمات چاپ برای اولین بار در بین وبگاه های فارسی زبان تقدیم میکند:
معرفی - دانلود - آموزش
نرم افزار طراحی امنیتی و طراحی اسکناس
CERBERUS®
تذکر1: صرف داشتن این نرم افزار امکان جعل اوراق بهادار ملی را به هیچ عنوان فراهم نمیکند.
تذکر2: این نرم افزار از سوی وبسایت شرکت آلمانی سازنده و حتی سایر سایت های خارجی که فیلتر نیستند ارائه گردیده است.
تذکر3: کپی برداری از این مقاله صرفا با درج لینک منبع (این وبسایت) مجاز میباشد.
سربروس ® یک محصول نرم افزاری تولید شده برای ایجاد عناصر guilloche مورد استفاده برای حفاظت از اسناد ارزشمند، مدارک امنیتی، اسکناس، چک و سایر اوراق بهادار است . جایگزینی ماشین مکانیکی سنتی guilloche ، سربروس ® اجازه می دهد به شما تا برای ایجاد خطوط بسیار پیچیده و درعین حال قابل کنترل معروف به guilloche ، عناصر guilloche با اهداف تزئینی و محافظ، زمینه های مختلف، گل ، مرزها (بردرها)، و دیگر عناصر guilloche با پارامترهای عددی مشخص شده ساخته می شوند. الگوریتم های ریاضی اصلی ایجاد کننده عناصر guilloche ها برای محافظت از طراحی منحصر به فرد خود اقدام به ساخت و تکرار آنها بر مبنای الگوهای منحصر به فرد هندسی میکنند. عناصر طراحی را نمی توان به راحتی حتی با کمک خود این برنامه بدون دانستن مقادیر دقیق عددی آن شبیه سازی کرد. کاربر طراحی کننده این عناصر در در لحظه داده های مورد نظر خود را به نرم افزار داده و نرم افزار طرح های مورد نظر را تولید میکند.

ویژگی های نرم افزار طراحی امنیتی سربروس:
-
سرعت ، پایداری و دقت محاسباتی بسیار بالا
-
حجم کم
-
امکان ایجاد چند پنجره و تولید چندین سند همزمان با هم
-
بررسی و پیش نمایش طرحهای guilloche به صورت رئال تایم و امکان ویرایش آنی آنها
-
پشتیبانی از سیستم رنگی متداول CMYK
-
تولید و استفاده اتوماتیک از ماسک ها

-
دارا بودن طیف وسیعی از فیگورها و طرحهای پایه ای مورد نیاز و امکان افزودن مورد جدید توسط کاربر
-
جادوگر guilloche به عنوان یک ابزار موثر برای طراحی و تولید طرح ها
-
استفاده از کتابخانه GuardSoft Guilloche
-
تعین و اندازه گیری توابع کاربر

-
نمایش ساختار درختی برای عناصر guilloche
-
لغو مراحل تغییرات
-
کار و عملیات با با «لایه» و «اشیاء» بدون نمایش
-
توانایی طراحی و ایجاد guilloche های نامنظم
-
تلفیق از پارامترهای guilloches با استفاده از توابع مختلف
-
بازفرستادن تصاویر مختلف بر روی شبکه های guilloche
-
افکت تصویر آج دار با انجام توسط یک مرحله
-
امکان افزودن پلاگین های جدید

-
صدور نتایج در استاندارد پست اسکریپت فایل
-
قابلیت بهبود بهینه سازی خروجی اسکریپت فایل
-
حفاظت در مقابل دسترسی های غیر مجاز به مدارک و اسناد در فرمت داخلی
-
مکانیسم جدید از حفاظت از برنامه در برابر کپی غیر مجاز
-
برنامه برای جلوگیری از دسترسی غیر مجاز (با رمز عبور برای شروع و کلید دیجیتال) و دسترسی به فایل های داده (با رمز عبور برای باز کردن فایل ها و پشتیبانی می کند) محافظت می شود.
-
قابلیت اجرا بر روی کلیه پلتفرم های سیستم عامل ویندوز
سربروس ® با استفاده از الگوهای تعبیه شده ، ایجاد guilloches استاندارد را به سرعت ممکن میکند.
دانلود نرم افزار در ادامه مطلب...
دانلود فیلم های آموزشی در ادامه مطلب...
دانلود نمونه کارها و مثال های عملی در ادامه مطلب...

جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 4 نفر مجموع امتياز : 47 |
|
برچسب ها :
طراحی اسکناس ,
نرم افزار طراحی اسکناس ,
نرم افزار طراحی guilloche ,
آموزش طراحی پول ,
روش طراحی اسکناس ,
دانلود نرم افزار طراحی امنیتی ,
Cerberus ,
نرم افزار Cerberus ,
دانلود نرم افزار Cerberus ,
فیلم های آموزشی طراحی امنیتی ,
[ ] [ 18:37 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
چاپ مغناطیسی ,
چاپ امنیتی ,
خدمات چاپ مغناطیسی ,
خدمات چاپ امنیتی ,
چاپ طلاکوب ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 9686
وبسایت "خدمات چاپ" تقدیم می کند:
آشنایی با روش های جدید چاپ امنیتی مواد مصرفی، آمادهسازی، چاپ و تکمیل پول اسکناس ، چک ، چکپول اسناد و اوراق بهادار در شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران

چاپ امنیتی نیز همچون سایر روش های چاپ، با سفارش کار چاپی آغاز می شود با این تفاوت که متقاضی هنگام ثبت سفارش خود میبایست مجوزهای لازم را مطابق با نوع سفارش از سازمانهای مرتبط مثل بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دارایی و ... به همراه داشته باشد. البته در بعضی مواقع مجوزهای لازم توسط چاپخانه گرفته میشود.
به طور معمول در هنگام ثبت سفارش، چاپخانه بر مبنای ویژگی و مشخصههای کار، پیشنهاداتی را جهت انتخاب انواع فاکتورهای امنیتی و سنخیت آن با سفارش به مشتری میدهد. زیرا در اغلب موارد متقاضیان چاپهای امنیتی، اطلاعات به روز و جامعی از تنوع و کارکرد فاکتورهای متفاوت امنیتی ندارند.
در حال حاضر فاکتورهای امنیتی که مورد استفاده قرار میگیرند، تنوع بسیاری دارند که با توجه به ارزش و کارکرد سند سفارش داده شده، از آن ها استفاده می شود. مهمترین و بیشترین فاکتورهای امنیتی مختص اسناد شناسایی مثل گذرنامه و کارتهای شناسایی و اسناد بهادار مانند اسکناس و چک پول می باشد. اینکه فاکتورهای امنیتی بر چند قسم هستند و هر کدام چه ویژگیهایی دارند و به درد چه سندی میخورند موضوعی است که در ادامه در وبسایت خدمات چاپ به آن می پردازیم.

به طور کلی در چند بخش میتوان از مؤلفههای امنیتی استفاده کرد. یک بخش مربوط به متریال سند مثل کاغذ و ویژگیهای امنیتی است که در آن ایجاد میشود. بخش بعدی در مرحله طراحی است که طراح با استفاده از نرمافزارهای امنیتی، طراحی ظریف و مخصوصی را انجام داده که جعل آن کار دشواری باشد. بخش چاپ نیز مرحلهای اساسی است که میتوان با به کارگیری مرکبهای خاص و یا شیوههای چاپی متفاوت درجه امنیتی بودن سند را افزایش داد. عملیات تکمیلی بخش نهایی است، در این مرحله نیز با به کارگیری شیوههای متفاوت از جمله برجستهسازی، طلاکوبی، لمینیت، درج ovdها مانند هولوگرام و ... میتوان بر موارد امنیتی و ضد جعل افزود.
مرحله اول: کاغذ امنیتی
معمولترین فاکتور امنیتی کاغذ را واترمارک می باشد در حال حاضر به طور معمول در اسناد کاغذی از دو نوع واترمارک- واترمارک مولد (MOULD یا قالبی که جلوه خاکستری دارد) و دندی رول (Dandyroll که اثر سفید یا سیاه رنگ دارد)- استفاده میشود. به طور مثال هماکنون بر روی چکپولها از تصویر چهره برای واترمارک استفاده شده است که دارای تنهای خاکستری از 0 تا 100 درصد است (مولد). این نوع واترمارک از درجه اهمیت و امنیت بالایی برخوردار است. به طور کلی تصاویری مانند چهره بالاترین ضریب امنیتی را داراست چرا که به دلیل کیفیت بالاتر، نفوذ بیشتر در عمق کاغذ و جزییات بیشتر جعل آن کار بسیار دشواری است. این در حالی است که امکان جعل واترمارکهایی که دارای تون سفید هستند وجود دارد و تعدد جعل آن بیشتر است.
تنها یک نوع کاغذ امنیتی دارای واترمارک مولد در ایران ساخته می شود حدود هشت سال است که این کاغذ در داخل ایران تولید میشود و تنها برای چاپ اسکناس، چکپول و برخی اسناد شناسایی مورد استفاده قرار میگیرد.
«حساسیت به حلال شیمیایی» یکی دیگر از جنبههای امنیتی کاغذ است. کاغذهایی که سی سال پیش مورد استفاده قرار میگرفتند نیز دارای این ویژگی بودند اما تنها در برابر 4 الی 5 نوع حلال (که بسیار متداول بود) حساسیت داشتند. هر ساله بر تعداد این حلالها افزوده شد تا هماکنون که کاغذهای مورد استفاده در چاپهای امنیتی امروز به کلیه خانوادههای حلال قطبی، غیرقطبی و سفیدکنندهها حساسیت نشان میدهند که شاید تعداد آنها بیش از صد ماده شیمیایی باشد.

حساسیت در برابر خراشیدگی و یا اصطکاک با یک جسم فلزی از دیگر انواع فاکتورهای امنیتی کاغذ است که این مورد با توجه به کارکرد سند، انتخاب شده و مورد استفاده قرار میگیرد. این فاکتور امنیتی برای بلیط ورزشگاه قابل استفاده است، چرا که مشتری بلیط را تهیه میکند و پس از مدت کوتاهی آن را تحویل داده و بلیط باطل میشود. کاربرد و طول مدت اعتبار سند بسیار کوتاه است و جهت شناسایی اصالت آن با یک تنش مکانیکی، کاغذ واکنش نشان داده و تغییر رنگ میدهد. ولی برای سندی مثل اسکناس یا چکپول این مورد، کاربردی نیست. عمر اسکناس چندین سال است و به خودی خود تنشهای زیادی را متحمل میشود. اگر این فاکتور امنیتی در آن استفاده شود با یک تنش مکانیکی سند مخدوش شده و از بین میرود. پس مورد کاربرد سند، در تصمیمگیری و انتخاب فاکتورهای امنیتی نقش مؤثری دارد.
یکی دیگر از جنبههای امنیتی کاغذ، فیبرهای نوری است که به صورت پراکنده در خمیره کاغذ به کار میروند. فیبرهای نوری به دو دسته تقسیم میشوند: دسته اول با چشم غیرمسلح (مریی) و دسته دوم با چشم مسلح (نامریی) و با استفاده از نور ماورای بنفش دیده میشوند. فیبرهای نوری رنگهای مختلفی دارند. 25 سال پیش فیبر نوری نامریی تکرنگ بود. با پیشرفت تکنولوژی تعداد رنگهای فیبرهای نوری افزایش پیدا کرد تا به امروز که فیبرهای نوری در چندین رنگ مثل زرد، سبز، آبی و قرمز به کار میروند. فیبر نوری قرمز رنگ در میان دیگر فیبرهای نوری از بالاترین درجه امنیتی برخوردار است و جعل آن بسیار دشوار میشود، تا حدی که فیبر نوری قرمز تاکنون جعل نشده است و در ایران در تمام چکپولها و دستهچکها از فیبر نوری قرمز رنگ استفاده می شود.
فاکتور بعدی، نخ امنیتی است که به هنگام ساخت کاغذ در خمیره آن قرار میگیرد. نخ امنیتی به دو صورت است. یک نوع پنجرهای (windowed) است، به گونهای که وقتی در کاغذ قرار گرفته گویی در لابهلای الیاف آن به صورت یک در میان بافته شده است. در حالی که اگر سند در مقابل نور قرار گیرد، نخ به صورت پیوسته دیده میشود.
نوع دیگر نخ که به صورت محاط شده (Embeded) است به طور کامل در بافت کاغذ قرار میگیرد. اینگونه نخها با توجه به فرورفتگی یا برجستگی موجود بر روی سیلندر تولید کاغذ در عمق آن یا سطح آن قرار میگیرند. و دو طرف یا بخشی از آن با خمیره کاغذ پوشیده میشود.
نوع دیگری از نخ امنیتی وجود دارد که تاکنون جعل نشده است. این نخ که از سال 80 به بعد در برخی اسناد امنیتی به کار گرفته شده، حساس به حرارت است و در دمای مشخص مثل بالای 35 درجه سانتیگراد تغییر رنگ میدهد و پس از اینکه دما به حالت اول برگشت به رنگ اولیه خود باز میگردد. همچنین برای افزایش ضریب امنیتی نخها میتوان بر روی آن از نوشته، تصاویر و یا ارقام به صورت ریزنوشته (Microtext) و ریزنقش (Micro Image) استفاده کرد.
نخ هولوگرافیک یکی دیگر از انواع نخهای امنیتی است که در زوایای مختلف به رنگهای مختلفی دیده میشود و چند سالی است که استفاده از آن در اسناد امنیتی و به ویژه چکپولها و اسکناسها عمومیت پیدا کرده است. نخهای فلورسنت هم نوع دیگری هستند که زیر نور ماورای بنفش تغییر رنگ میدهند.

مرحله دوم: طراحی امنیتی
آنچه تا به اینجا در مورد آن توضیح داده شد، موارد امنیتی بود که قبل از انجام هرگونه عملیات طراحی و یا چاپ میتوان بر روی کاغذ ایجاد کرد. هر یک از فاکتورهای ذکر شده در بالا با توجه به ویژگی و خصوصیات سند مورد نظر، انتخاب شده و اعمال میشود.
پس از تولید کاغذ امنیتی اولین مرحله در پروسه چاپ امنیتی، طراحی سند است. در گذشته طراحی اسناد و اسکناسها با دست انجام میگرفت. طراح بر روی کاغذ یا مستقیم بر روی سیلندر (برای چاپهای فولادی یا Intaglio) طرح پیچیدهای را پیاده یا حکاکی میکرد که در آن زمان کار مشکلی بود و زمان زیادی را میطلبید. با پیشرفت تکنولوژی و به کارگیری نرمافزارهای امنیتی- که تولیدکنندگان آنها در جهان بسیار معدود و انگشتشمار هستند- امروزه طراحی اسناد با ویژگی امنیتی بالا، به راحتی انجام میگیرد.
با طراحی امنیتی، در کار چاپ شده نهایی هیچگونه نقطه و یا ترامی وجود ندارد و طرح به صورت خطی است.مواردی مانند Nanotext، Microtext همگی در مرحله طراحی ایجاد میشود. طرح گیلوش نیز یک فاکتور طراحی است. شکلی هندسی که بازسازی و یا طراحی آن با نرمافزارهای معمولی مثل فتوشاپ، کورل، فریهند و ... غیرممکن است.

طرح مخفی، مشخصه امنیتی دیگری است که هنگام طراحی شکل میگیرد. طرح مخفی برای دیده شدن به یک فیلتر رمزگشا (Decode Film) نیاز دارد.
ویژگی امنیتی دیگر، طرح سی ترو (See-through) است. طرحی که به دو بخش تقسیم شده و به صورت همزمان نیمی از آن بر روی کار و نیم دیگر پشت کار با استفاده از ماشینهای چاپ همزمان چاپ میشود. زمانی که طرح سیترو در مقابل نور قرار میگیرد، دو بخش همدیگر را تکمیل و طرح به صورت کامل دیده میشود. برای کنترل دقیق طرح سیترو ذرهبینهایی با بزرگنمایی مناسب مورد نیاز است تا جعل بودن آن مشخص شود، وگرنه جعلی بودن طرح سیترو با چشم غیرمسلح کمی مشکل است.
دستگاههای خروجی (ایمیجستر یا پلیتستر) که در زمینه چاپ امنیتی به کار گرفته میشود دستگاههای ویژه و منحصر به فردی هستند که به طور مثال قدرت رزولوشن آنها به بیش از dpi 12000 میرسد و دستگاههای خروجی معمولی و پرینتر ها و چاپگر های موجود در بازار این توانایی را ندارند و همین مورد جعل اسناد امنیتی را مشکلتر میسازد.
مرحله سوم: چاپ امنیتی
مرحله بعد، بخش چاپ امنیتی است. فاکتورهای امنیتی که در بخش چاپ ایجاد میشوند، یا با استفاده از مرکبهای خاص و امنیتی ایجاد میشوند، یا با شیوه چاپی و تکنیک خاصی و یا با هر دو روش پدید میآیند. عنوان نمونه از مرکب مغناطیسی می توان نام برد که بیشتر برای دسته چکها و چاپ اطلاعات متغیر مورد استفاده قرار میگیرد: «اطلاعاتی که با مرکبهای مغناطیسی چاپ میشود به نام MICR قابل بازخوانی برای ماشین (Reader) هستند، به طور مثال زمانی که چکی در بانک پرداخت میشود، تحویلدار بانکی دیگر نیازی به وارد کردن اطلاعات به صورت دستی به کامپیوتر ندارد و با یک دستگاه Reader به راحتی میتواند کدها را بخواند. علاوه بر این اگر چکی جعلی باشد در این مرحله قابل شناسایی است. از این رو استفاده از مرکبهای مغناطیسی را میتوان جزو فاکتورهای امنیتی کاربردی به حساب آورد.
مرکبهای فسفری نوعی دیگر از مرکبهای امنیتی هستند که زیر نور یووی UV تغییر رنگ داده و شبرنگ میشوند. مرکب فسفری اگر اسکن شود، تیرهتر میشود. با این وجود این نوع مرکب از درجه امنیت پایینی برخوردار است. این در حالی است که مرکبهایی که تنها زیر نور ماورای بنفش و یا مادون قرمز تغییر رنگ یافته دیده میشوند، ضریب امنیت بیشتری دارند.
شیوههای چاپی چاپ افست تر و افست خشک، چاپ سیلکاسکرین و نیز شیوه چاپ دیجیتال T شیوههای چاپی مورد استفاده در چاپخانه های اسکناس و اوراق امنیتی می باشد با توجه به نوع مرکب مورد استفاده و ویژگیهای سند از چاپ افست معمولی و یا خشک استفاده میکنیم، المانهایی که دارای ضخامت بیشتری باشند به روش سیلکاسکرین و با مرکبهای خاص امنیتی چاپ میشوند.
هنگام ساخت کاغذ علایمی بر روی آن ایجاد میشود که توسط ماشین چاپ رول قابل خواندن است. به صورتی که با خواندن علایم توسط ماشین چاپ تصاویر و نوشتهها که میبایست در مکان بسیار دقیقی قرار گیرند، به طور کامل سر جای خودشان چاپ میشوند.
مرحله چهارم: عملیات تکمیلی
آخرین مرحله چاپ امنیتی، همان مرحله پس از چاپ است. مرحله پایانی که نهاییترین ویژگیهای امنیتی بر روی سند ایجاد میشود. الصاق هولوگرام به روش هاتاستمپ، طلاکوبی و برجستهسازی به شیوهای
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 1 امتياز توسط 7 نفر مجموع امتياز : 51 |
|
برچسب ها :
موارد امنیتی چاپ اسکناس ,
چاپ چک پول ,
کاغذ امنیتی ,
فاکتورهای امنیتی کاغذ ,
همه چیز درباره چاپ امنیتی ,
خدمات چاپ امنیتی ,
فاکتورهای امنیتی کاغذ اسکناس ,
مرکبهای فسفری در چاپ امنیتی ,
چاپ امنیتی با مرکب مغناطیسی ,
جوهرهای چاپ امنیتی ,
روش های چاپ اسکناس ,
تکنولوژی اسکناس ,
چاپگر ها و پرینتر های اسکناس و چاک پول و گذرنامه ,
چاپ اوراق امنیتی ,
روش چاپ هاتاستمپ مهر داغ ,
الصاق هولوگرام ,
اسکناس ,
[ ] [ 19:10 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
چاپ امنیتی ,
چاپ کارت ویزیت ,
چاپ برچسب و لیبل ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 4202
کارتها با توجه نوع کاربرد میتوان به ۵ گروه تقسیم کرد:
در ادامه در وبسایت خدمات چاپ با انواع مختلف کارت ها و ویژگی های فنی و امنیتی آنها آشنا می شویم، با ما همراه باشید.
۱- کارتهای خدمات مالی (Financial Cards): میتواند از نوع بانکی یا غیربانکی باشد. نکته مشترک در مورد این کارتها آن است که در نهایت یک بانک به عنوان پشتوانه و یا بانی، خدمات پرداخت نقدی و یا اعتباری آن را تقبل خواهد کرد. کارتهای مالی به طور کلی به دو گروه کارتهای پرداخت نقدی (Debit Card) و کارتهای اعتباری (Credit Card) تقسیم بندی میشوند.

(شکل: اجزا مختلف و بخش های امنیتی کارت های بانکی)
پرداخت از طریق کارتهای نقدی به طور معمول با برداشت مستقیم و همزمان از حساب دارنده کارت همراه خواهد بود، در حالی که دارندگان کارتهای اعتباری از امتیاز پرداخت (برداشت از حساب) در مدت معین (بین ۱ تا ۳ ماه) برخوردار هستند. در حال حاضر بیشتر کارتهای بانکی موجود در کشور از نوع Debit هستند، گرچه زمزمههایی از ارایه خدمات اعتباری روی کارت از برخی بانکها شنیده میشود. کارتهای مالی بسته به نوع خدماتی که روی آن ارایه میشود میتوانند ازنوع مغناطیسی (Magnetic Cards)، هوشمند (Smart Cards)، بدون تماس (Contactless Cards) و یا ترکیبی از آنها (Hybrid Cards) باشند. در این میان میتوان به کارتهای عابربانک، انواع کارتهای هدیه، کارت خرید ویژه کارکنان سازمانها و به تازگی کارت یارانه اشاره کرد.
۲- کارتهای مخابراتی( Telecommunication Cards): این کارتها به ۲ گروه تقسیم میشوند: کارتهای جیاسام که دارای تراشه هوشمند (Smart Chip) هستند و بهطور معمول بعد از جدا شدن از بدنه کارت به صورت سیم کارت مورد استفاده قرار میگیرند و کارتهای اعتباری تلفن یا همان (Prepaid Cards ) که به صورت مبلغدار موجود بوده و برای استفاده در تلفنهای عمومی تولید میشوند.
۳- کارتهای شناسایی(Identification Cards): یکی از مهمترین و حساس ترین شاخههای تولید کارت محسوب میشود. اجرای شاخصهای امنیتی مختلف در مراحل طراحی، چاپ با مرکبهای ویژه، چاپ خاص و درج هولوگرام، نوار امضاء و… میتواند در مرحله تولید و روی بدنه کارتها در نظر گرفته شود. همچنین این نوع کارت میتواند در بر گیرنده یک بخش هوشمند به صورت تراشه تماسی(Contact Chip) و یا غیر تماسی(Contactless Chip) در بدنه کارت باشد. در این صورت علاوه بر درج اطلاعات فردی دارنده کارت بهصورت فیزیکی، امکان ثبت و ضبط اطلاعات دیجیتال متعددی در بخش هوشمند کارت فراهم میآید.

این اطلاعات بسته به نوع کارت و روش شخصیسازی(Personalization) از طریق انواع کارت خوان قابل دسترسی و بازیابی هستند. از این گروه میتوان به کارت ملی هوشمند و یا کارت سلامت که از پروژههای ملی آتی کشور به شمار میروند اشاره کرد. گرچه پروژههایی در مقیاس کوچکتر مانند گواهینامه رانندگی در کشور به مرحله اجرایی رسیده است.

۴- کارتهای تجاری و تبلیغاتی (Promotional & Commercial Cards): مجموعه وسیعی ازانواع کارت از جمله کارتهای گارانتی، کارت ویزیت و تبلیغاتی و… را شامل میشود. بسته به نوع کاربری میتوان از چاپ ، متریال و یا روشهای مختلفی جهت تولید این نوع کارت استفاده کرد. در برخی موارد مانند کارتهای گارانتی، ممکن است عملیات تکمیلی مانند شخصی سازی (درج شماره سریال و بارکد) و یا نوار امضاء مورد درخواست مشتری باشد. کارتهای ویزیت هم میتواند در این گروه قرار گیرد.

۵- کارتهای اسکرچ (Scratch Cards): این کارتها که از جنس مقوا یا پلاستیک تولید میشوند، دارای پین کد، شماره سریال و یا بارکد به منظور کاربردهای مختلفی هستند. مهمترین و عمومیترین کاربرد این نوع کارت به عنوان کارت شارژ تلفن همراه و یا تلفن اینترنتی است، گرچه در زمینههای متعدد دیگری از جمله کارت قرعه کشی، اینترنت، خرید اینترنتی، کارت شارژ شبکههای تلویزیونی (در کشورهای خارجی رایج است) و غیره کاربرد دارد.

مشخصات فنی کارتها
کارتها از نقطهنظر عملیاتی که به منظور تولید آنها صورت میپذیرد و فاکتورهایی که متناسب با نوع کارت اضافه میشوند، به انواع مغناطیسی (Magnetic Cards)، تماسی (Contact)، غیرتماسی (Contactless)، اسکرچ و کارتهای ساده پلاستیکی تقسیم میشوند.
کارتهای مغناطیسی
گروهی از کارت ها هستند که قادر به ضبط و نگهداری اطلاعات با استفاده از آرایش مغناطیسی ذرات کوچک فلزی روی یک باریکه از مواد مغناطیسی به همراه لایه نازکی از فیلم شفاف می باشد. این باریکه که نوار مغناطیسی نامیده می شود در نتیجه تماس و حرکت روی یک هد خوانده می شود.

کارتهای مغناطیسی با این مشخصات می توانند توسط بسیاری از خودپردازها (ATM)، پایانههای فروش (POS) و… خوانده شده و جهت کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند. گرچه در کشور ما کارتهای مغناطیسی بیشتر جهت کاربردهای بانکی مورد استفاده قرار می گیرند، ولی این نوع کارتها می توانند در موارد متعددی از جمله کارتهای هدیه، وفاداری، عضویت، بلیط و غیره کاربرد داشته باشند. از نظر ضریب امنیتی، کارتهای مغناطیسی در مقابل کارتهای دارای تراشه (chip)، از امنیت پایینتری برخوردارند.

این کارتها به دو گروه اصلیLow Coercivityا(LOCO) و High Coercivityا(HICO) تقسیم میشوند. تفاوت این دو نوع، در میزان چگالی نوار مغناطیسی است گرچه این چگالی در تقسیم بندیهای پایینتری با درجات مختلف زیر مجموعههای دیگری برای دو گروه اصلی بالا ایجاد میکند. نوارهای مغناطیسیLOCO از چگالی پایینتری برخوردارند، در نتیجه با جریان مغناطیسی کمتری نوشته(Write) میشوند، به همان میزان نیز جریان مغناطیسی کمتری برای خواندن اطلاعات روی آنها نیاز است، به همین دلیل در مقابل میدانهای مغناطیسی موجود در محیط کار و زندگی آسیب پذیرتر هستند. این نوع نوار جهت تولید کارت و یا بلیتهایی که در مدت زمان کوتاهی استفاده میشوند مانند بلیطهای مقوایی مورد مصرف در حمل و نقل شهری مانند مترو و یا بلیط ورودی نمایشگاهها (در خارج از کشور)کاربرد دارد. در مورد کارتهای بانکی، امروزه از نوارهای مغناطیسی HICO استفاده میشود. این نوارها برای نوشتن و خواندن اطلاعات، نیازمند ولتاژ و شدت میدان مغناطیسی بالاتری هستند، و در نتیجه مقاومت و ماندگاری بیشتری در مقابل میدانهای مغناطیسی موجود درمحیط زندگی مانند موبایل و لوازم الکترونیکی مانند تلویزیون و… دارند. در گذشته نوارهای LOCO به طورمعمول به رنگ قهوهای و HICO به رنگ مشکی تولید میشدند، ولی هماکنون این نوارها در رنگهای مختلف مانند نقرهای و طلایی، قهوهای و… تولید شده؛ در نتیجه نوع نوار از رنگ آن قابل تشخیص نیست.
کارتهای تماسی و غیرتماسی (Contact and Contactless Cards)
شباهت این نوع کارتها با یکدیگر، وجود یک تراشه (Chip) روی بدنه به صورت تماسی (Contact) و یا درون لایههای کارت، به صورت غیرتماسی (Contactless) است. در کــارتهای تمــاسی، سطــح تـمــاس (Contact Surface)، باید در ارتباط مستقیم با دستگاه کارتخوان (Card Reader)، قرار گیرد. این سطح، ارتباط Reader را با تراشه زیر سطح تماس را برقرار میکند.

در کارتهای غیرتماسی تراشه و آنتنی که برای برقراری ارتباط، درون لایههای کارت طی فرایند تولید قرار میگیرد، به صورت غیرتماسی و از طریق امواج رادیویی(RF) از فواصل قابل تعریفی با دستگاه Reader قابل دریافت و خوانده شدن است که اصطلاحاً با نام RFID، به معنی شناسایی از طریق امواج رادیویی شناخته میشوند که این فاصله با توجه به فرکانسهای مختلف قابل تعریف است. از آنجا که چیپهای غیرتماسی زمان تراکنش بسیار کمتری – کسری از ثانیه- نسبت به چیپهای تماسی دارند، استفاده از آنها در بلیطهای اعتباری مترو و اتوبوس و به طور کلی رفت و آمد و کنترل تردد، بسیار رایج و مورد اقبال است. البته باید گفت که علاوه بر این موضوع، کاهش چشمگیر استهلاک کارت و کارت خوان در موارد پرکاربرد مد نظر قرار میگیرد. کارتهای تماسی نیز همانطور که اشاره شد کاربردهای متعددی از کارتهای اعتباری تلفن همگانی و کارت سوخت تا انواع کارتهای بانکی و… را شامل میشود.


کارت هوشمند کدام است؟
به طور حتم شما هم تاکنون عبارت «کارت هوشمند» را در مورد انواع کارتهای دارای تراشه شنیدهاید. حال این سوال پیش میآید که آیا تمامی کارتهای دارای تراشه مانند کارت تلفن و یا کارتهای غیرتماسی که حاوی تراشه پنهان هستند، هوشمند به حساب میآیند؟

برای پاسخ به این پرسش باید توضیحی درباره انواع تراشهها (Chip) بدهیم:
تراشههای مورد استفاده در کارتها را میتوان به دو نوع حافظه (Memory) و میکروپروسسور (Micro processor) یا همان هوشمند (Smart) تقسیم کرد.

تراشه حافظه، از ساختار الکترونیکی و امنیتی سادهتری نسبت به تراشه هوشمند برخوردار است و تنها میتوان اطلاعاتی را از طریق کلیدهای امنیتی سادهای، روی آن نوشت یا خواند (write and read). این تراشهها در کارتهایی مانند کارتهای کنترل تردد و یا تلفن مورد استفاده قرار میگیرند.

اما تراشه هوشمند، از مدار مجتمع پیچیده ای که شامل اجزای مختلفی از جمله پردازشگر، منبع تغذیه،حافظه نوشتنی و خواندنی(RAM & ROM)، ساعت و… است، تشکیل شده است. این تراشهها قابلیت پردازش اطلاعات ذخیره شده را داشته و میتوانند مانند یک کامپیوتر کوچک عمل کنند و اطلاعات را از یک درگاه دریافت کرده، پردازش کنند و با رعایت یک سری فاکتورهای امنیتی آن را به بخش دیگری منتقل کنند.

ممکن است کارتهای حافظه و هوشمند از نظر ظاهری شبیه به هم باشند، ولی تراشه کار گذاشته شده در آنها این تفاوت را ایجاد میکند. همچنین یک کارت تماسی یا غیرتماسی نیز میتواند مجموعهای هوشمند یا حافظهای ساده باشد.
پس با این تفاصیل میتوان گفت کارت هوشمند تنها به کارتی گفته میشود که دارای تراشه هوشمند بوده و قابلیت پردازش اطلاعات را داشته باشد و مانند یک کامپیوتر کوچک عمل کند. به عنوان مثال کارت اعتباری هوشمندی به نام کارت سینما را در نظر بگیرید که برای مصرف کارکنان سازمانی، تولید شده باشد. در این کارت این امکان قرار داده شده که علاوه بر اطلاعات فرد مصرفکننده کارت، عملکردها و قابلیتهایی در مورد اینکه مصرفکننده بتواند فیلمهای جشنواره، کودک یا… را با چه درصد تخفیفی، در چه سانسی، چه فیلمی و در کدام سینما تماشا کند و یا مبلغ آن را از طریق قابلیت کیف پول الکترونیکی موجود در کارت پرداخت نماید و اطلاعات آن را از طریق درگاهی به مرکز مورد نظر منتقل نماید، مدیریت میشود. این امکان و بسیاری امکانات دیگر در یک کارت هوشمند قابل تعریف است.
کارت هوشمند سوخت مثال دیگری از کاربرد این نوع کارت در زندگی روزمره است.
کارتهای اسکرچ
همانطور که در طبقهبندی قبلی اشاره شد، بهطور معمول برای مصارف کارت شارژ مورد استفاده قرار میگیرند، گرچه به موارد استفاده دیگری مانند کارتهای قرعه کشی و… نیز میتوان اشاره نمود. نوار اسکرچ از طریق روش هات استمپ (Hot Stamp)، لیبل و سیلک اسکرین و یا سایر روشها، روی شماره یا کد را که به شیوههای مختلف دیجیتال، روی کارت چاپ شده است، پوشش میدهد.
ضریب امنیتی اطلاعات در انواع کارتها و آشنایی با الگوریتم ها

از بین انواع کارتهای با قابلیت ضبط دیجیتال اطلاعات، کارتهای مغناطیسی از پایینترین امنیت برخوردارند. اطلاعات موجود روی
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 22 |
|
برچسب ها :
انواع کارت ,
استفاده های مختلف از کارت ,
آشنایی با کارتهای پرداخت نقدی ,
کارتهای اعتباری چه هستند؟ ,
انواع کارت های بانکی ,
کارتهای جیاسام ,
آموزش کارتهای شناسایی هوشمند ,
کارتهای تجاری ,
کاربرد کارتهای اسکرچ ,
کارتهای مغناطیسی چگونه کار میکنند ,
کارتهای تماسی و غیرتماسی ,
Cards ,
کارت هوشمند چگونه کار میکند ,
امنیت کارت های هوشمند ,
بررسی امنیتی کارت های مغناطیسی ,
الگوریتم های کارت ,
روش هات استمپ ,
تولید کارت شارژ ,
رمزنگاری کارت ,
تراشه های کارت هوشمند ,
[ ] [ 20:13 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 3609
مشکل کثیف شدن جوهر و مرکب چاپ
چرك شدن(Darkening)
زمانی اتفاق می افتد که مرکب های تیره تر بعد از اينكه به كاغذ منتقل شدند در برج بعد از كاغذ به لاستیک، از لاستيك به پلیت و از پليت به سیستم مرکب دهی انتقال داده شده و رنگ های روشن را کثیف کنند.
باید در حین چاپ خیس روی خیس، میزان چسبناكي مرکب ها متناسب باشد، با این حال گاهی پیش می آید که مرکب واحدهای اولیه باعث کثیف شدن مرکب روشن تر (عمدتاً مرکب زرد) در واحدهای بعدی می شوند.
رفع کثیف شدن جوهر و مرکب چاپ:
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 6 نفر مجموع امتياز : 20 |
|
برچسب ها :
مرکب ,
مرکب چاپ ,
مشکلات جوهر پرینتر ,
کثیف شدن مرکب در چاپ ,
چرک شدن جوهر ,
کثیف شدن چاپ ,
رفع کثیفی جوهر ,
برطرف کردن چرک چاپ ,
رفع کثیفی چاپ ,
کثیف شدن رنگ های روشن در چاپ ,
سیاه شدن رنگ ها ,
مشکلات رنگ ها ,
کار با رنگ ها در چاپ ,
استفاده از رنگ جوهر و مرکب ها برای چاپ ,
The problem of dirty ink and printing ink ,
color Darkening ,
مسائل چاپ افست ,
رنگ های روشن ,
رنگها ,
خدمات رنگ های چاپ ,
[ ] [ 10:50 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 9449
مشکل ایجاد خط های افقی پس از چاپ
نوارهای افقي (Horizontal Stripes)
این مشکل که در تمام تکنولوژِی های چاپ احتمال بروز آن وجود دارد، شامل ظاهر شدن نوارهای افقی روشن و تیره در مناطق تصویر، در راستای چاپ می باشد. و مشکلی شایع در خدمات چاپ است دلایل زیادی برای این اشکال وجود دارد. تنظیمات نادرست و اشتباهات مربوط به مرحله قبل از چاپ؛ وجود آلودگی های ناشی از انباشته شدن پودر خشک کنی و یا کوتینگ کاغذ، پلیت و یا لاستیک صدمه دیده و کیفیت پایین مرکب از جمله دلايل بروز اين مشكل است.
وجود اشکالاتی در خود ماشین چاپ هم می تواند این خطوط را ایجاد کند، به طور مثال تنظیم نبودن سیستم مرکب دهی و رطوبت دهی و یا فشار زیاد مابین نوردها. گاهی وجود نوارهای رنگی مربوط به حرکات جانبی اضافی نوردهای روی پلیت است.
رفع مشکل ایجاد نوار های افقی پس از چاپ:
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 15 |
|
برچسب ها :
مشکل نوار های افقی چاپ ,
خط دار شدن پس از چاپ ,
مشکلات نورد ها ,
آسیب های بلبرینگ در چاپ ,
آسیب های چاپی ,
Horizontal Stripes ,
Horizontal Stripes after printing problem ,
printing problem ,
گریس کاری بلبرینگ ,
حل مشکل نواردار شدن چاپ ,
چاپ خطوط کثیف ,
دلایل مشکل خطوط افقی چاپ ,
دلیل مشکلات چاپ ,
نقص در چاپ ,
[ ] [ 8:57 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 4450
مشکل لکه دار شدن چاپ
لکه آوردن چاپ (Mottling)
در تمام دستگاه ها و روش های چاپ از پرینت خانگی تا افست این مشکل بروز می کند. دلیل اصلی ایجاد اشکال لکه آوردن (ابری شدن) یکدست نبودن سطح کاغذ و جذب غير یکنواخت مرکب است. در ماشين هاي ورقی 4 رنگ، تصاوير ايجاد شده در يك واحد چاپي در واحد بعد دوباره شقه شده و به لاستيك منتقل مي شوند و در نهایت موجب انتقال غير یکنواخت مرکب به سطح چاپ و ابری شدن آن می گردد. بروز این عارضه در چاپ افست صورت های گوناگونی دارد. اگر علت قطعی لکه آوردن کاغذ باشد، شکل ظاهری لکه ها شبیه ساختار کاغذ خواهد بود. این مورد را می توان زیر نور UV بررسی نمود. برای اطمینان، ویژگی های جذبی مرکب هم باید آزمایش شده باشند.
رفع اشکال لکه دار شدن چاپ:
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 5 |
|
برچسب ها :
ایجاد لکه جوهر ,
لکه در چاپ ,
کثیف شدن درام پرینتر ,
رفع مشکل بروز لکه پس از چاپ ,
لکه دار شدن چاپ افست ,
برطرف کردن لکه های چاپ ,
تمیز کردن درام ,
Mottling ,
problem printing spots ,
[ ] [ 8:45 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 5640
مشکل سایه دار شدن چاپ
سایه آوردن چاپ (Ghosting)
زماني كه علاوه بر مناطق منظور شده چاپي (مناطق تصويري) در فرم ها ـ چه پوزتيو و چه نگاتيوـ يك كپي ديگر از آنها روي كار وجود داشته باشد، در اصطلاح كار سايه انداخته است.

این سایه ها به دلیل عبور مجدد نورد مرکب بر روی پلیت و یا کم و زیاد شدن مرکب به وجود می آیند. در صورت تنظیم نبودن نوردهای مرکب و یا ضعیف بودن پیگمنت های مرکب امکان سایه اندازی بیشتر می شود. بالانس درست آب و مرکب از سایه اندازی جلوگیری می کند زیرا افزایش آب تأثیرات منفی بر روي محصول چاپی دارد.
رفع اشکال سایه دار شدن چاپ:
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 23 |
|
برچسب ها :
مشکل سایه در چاپ ,
چاپ و سایه ,
مشکلات چاپی ,
سایه دار شدن متن ها در چاپ ,
جلوگیری از بروز مشکل چاپ ,
رفع مشکل سایه دار شدن پس از چاپ ,
راه حل مشکل سایه در چاپ ,
حل مشکل چاپی ,
سایه ها ,
Ghosting ,
problem printing Shadow ,
چاپ ,
[ ] [ 8:25 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 2147
مشکل پرز کن شدن کاغذ در حین چاپ
پرزكن شدن (Pikcking)
پرز كن شدن زماني رخ مي دهد كه الياف كاغذ از سطح آن كنده شود يا آنكه ورق چاپي در حين فرايند چاپ پاره شود. اين عارضه مي تواند باعث خرابي لاستيك شود. در اين حالت لازم است بارها لاستيك را بشوييد كه كيفيت چاپي پايين مي آيد. زماني كه سطح چاپي حالت ارتجاعي نداشته باشد مشكل پرز كن شدن به وجود ميآيد.
به نظر میرسد که میزان نیروی چسبندگی مرکب بیشتر از نیروی چسبندگی مابین فیبرهای کاغذ و یا پیگمنت های کوتینگ است. چسبندگی کم و یا قدرت نگهدارندگی ضعیف مواد بکار رفته در کوتینگ می تواند از عوامل زدگی باشد.
رفع اشکال مشکل پرزکن شدن کاغذ چاپ :
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 10 |
|
برچسب ها :
problem now becomes pile of paper during printing ,
پرزكن شدن ,
الیاف کاغذ ,
برطرف کردن مشکل پرزکرن شدن کاغذ چاپ ,
مشکل پرز کن شدن ,
مشکل پرز دار شدن کاغذ در حین چاپ ,
رفع مشکل پرزدارشدن کاغذ ,
پرزی شدن ورق ,
پرز کاغذ ,
کاغذ ,
پرز ,
رفع پرز کاغذ ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
[ ] [ 10:28 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 5833
مشکل چروک شدن کاغذ چاپ
چروک شدن (Crease Formation)
چروك شدن كاغذها زماني رخ مي دهد كه كاغذها يا درست هوادهی نشده باشند و یا درست بر روی پالت قرار نگرفته باشند. علاوه بر اینها در كاغذهايي که لبه آنها موج دار، وسط آنها برآمده و یا دارای الکتریسیته ساکن هستند هم این حالت رخ میدهد. تنظیمات نادرست واحد تغذیه کاغذ، حمل و نقل غیرصحیح کاغذ و انبارداري در شرايط غیر استاندارد نیز می تواند موجب بروز اين حالت گردد. به دلیل حساس بودن کاغذ نسبت به نوسانات رطوبت باید در ثابت نگه داشتن دما و رطوبت هنگام انبارداري، دقت شود. کاغذ را درشرایط مناسب؛ رطوبت نسبی 50 تا 55 درصد و دمای مابین 20 تا 22 درجه سانتي گراد نگهداری کنید.
از دیگر دلایل چروک شدن تنظيم نادرست سنجاق ها و تعداد آنها، كشش زياد نشان، فشار زياد تسمه ها و درست نبودن فشار هواي فوت و مك است. عملکرد ضعیف پنجه ها یا کثیف بودن آنها و فشار زیاد و نادرست مابین لاستیک و سیلندر چاپ از ديگر عوامل چروكي و لغزش كاغذ هستند.

بر طرف کردن و رفع مشکل چروک شدن کاغذ چاپ:
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 10 |
|
برچسب ها :
چروک شدن کاغذ ,
مشکل کاغذ در چاپ ,
مشکلات کاغذ ,
رفع مشکل چروک شدن کاغذ ,
علت چروک شدن کاغذ در هنگام چاپ ,
چروک شدن کاغذ در دستگاه چاپ ,
برطرف کردن چروکیده شدن کاغذ در هنگام چاپ ,
Crease Formation ,
اهمیت هوادهی کاغذ چاپ ,
الکتریسیته ساکن ورق کاغذ ,
چروک شدن ورق ,
برطرف کردن سریع مشکل ,
[ ] [ 10:7 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
درباره :
انواع روش های چاپ ,
چاپ برجسته (لترپرس) ,
جاپ فلکسو ,
چاپ لترست ,
چاپ افست ,
چاپ گود (روتوگراوور) ,
چاپ سیلک ,
الکتروفتوگرافی ,
آینوگرافی ,
چاپ مغناطیسی ,
چاپ جوهر افشان ,
چاپ امنیتی ,
رفع مشکلات چاپ و چاپخانه ,
تعداد بازدیدها از این مطلب: 5309
مشکل چسبیدن ورق های کاغذ به یکدیگر
بارالکتریکی ساکن روی کاغذ (Electrostatic Charge Paper)
يكي از مشكلاتي كه اپراتورهاي چاپخانه ها با آن آشنا هستند، چسبيدن صفحات كاغذ به يكديگر است. دليل اين مسئله ايجاد بار الكتريسيته ساكن در سطح كاغذ ها می باشد. با بروز اين مشكل قسمت تغذيه ماشين چاپ چند ورق كاغذ را به صورت همزمان از روي پالت برمي دارد كه موجب توقف آپارات مي شود.
الكتريسيته ساكن نتيجه اضافه شدن الكترون (بار منفي) يا كم شدن الكترون (بار مثبت) در سطح كاغذ است. این اتفاق بیشتر در زمانی که کاغذ به دلیل رطوبت کم هوا، بیش از اندازه خشک شده باشد رخ می دهد.
رفع مشکل چسبیدن ورق های کاغذ به یکدیگر:
-
میزان رطوبت کاغذ باید بین 45 تا 55 درصد باشد.
-
میزان رطوبت نسبی محیط باید بین 50 تا 55 درصد باشد.
نکته: در فصل های سرد سال در اتاق هایی که با وسایل حرارتی گرم می شوند رطوبت به طرز چشم گیری کاهش می یابد.
جهت مطالعه ادامه این مطلب، اینجا کلیک بفرمایید....
امتياز : |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 10 |
|
برچسب ها :
مشکلات چاپ ,
رفع مشکل ,
چاپ ,
الکتریسیته شدن کاغذ ,
چسبیدن ورق ها به یکدیگر در هنگام چاپ ,
رفع اشکالات چاپی ,
رطوبت کاغذ چاپ ,
چسبيدن صفحات كاغذ ,
مشکلات چاپخانه ای ,
باردار شدن کاغذ ,
جذب شدن کاغذ ,
جلوگیری از چسبیدن کاغذ ,
جلوگیری از گیر کردن کاغذ در دستگاه چاپ ,
Electrostatic Charge Paper ,
[ ] [ 9:52 ]
[ اپراتور وبسایت خدمات چاپ ]
.:
Weblog Themes By
خدمات چاپ :.
|
|